Hoe en waarom?

Wij houden ons vooral bezig met ontwikkeling van bedrijven en organisaties die door wat van reden dan ook begeleiding willen bij groei, ontwikkeling of verandering van de organisatie. Het verbeteren van organisatieprestaties doen we door middel van  de SPIEGEL voorhouden.  Hoe gaat het nu? Wat is de gewenste situatie? Wat is de beste aanpak? Hoe gaan we dat invoeren en borgen? Is de gewenste situatie gehaald?

We gaan samen met u kijken naar andere vormen van leren op de werkplek die bijdragen tot het verbeteren van de prestaties van uw medewerkers. Dit betekent dat iedere interventie aanpast wordt aan de wensen en eisen van uw organisatie.

Waarom kiezen voor Mirror Consultancy? Onze kracht ligt in trainen, coachen en adviseren van management en medewerkers. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling en prestaties van uw organisatie . Dit alles vanuit een oprechte passie en betrokkenheid  bij de performance en met respect voor u als  klant.

Tijdens training en coaching stellen wij de deelnemer[s] confronterende vragen, hiermee houden we figuurlijk de spiegel voor.  We laten de deelnemer bewust worden van zijn/haar eigen gedrag in relatie tot de organisatiedoelen die zijn afgesproken.

Reflectie is de basis voor verbetering, wij houden u graag de spiegel voor!

 

 

 

 

Geef een reactie